CAFETARIA CAGLAR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 518 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Caglar. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2024 om 4:28 Friet was taai, niet goed gebakken. Pizza was meer deeg dan pizza. En voor dit bedrag ook geen knofloook saus.
19 jul 2024 om 19:14 Shoarmaschotel zonder saus. Friet was taai friet in kapsalon was taai. Smaak kapsalon was wel redelijk.
19 jul 2024 om 15:25 Eten was super lekker en was optijd
19 jul 2024 om 4:08 Het duurde heel lang tot het eten kwam. Het kwam wel warm binnen. Ik denk dat ze onze bestelling vergeten ware. Na 2 uurtjes toch gebeld waar het blijft en kreeg ik als antwoord dat de bezorger nog onderweg is. Eten was oke maar alsnog niet weer
17 jul 2024 om 22:50 Staat op geleverd. Na twee keer bellen geleverd. 20:37 besteld, 22:50 binnen. Als we niet hadden gebeld was het waarschijnlijk ook nooit binnengekomen.
17 jul 2024 om 21:07 Heb besteld om half 5 Heb in de tussentijd De auto gewassen Grasgemaaid Hondjes uitgelaten 8 borrel mixjes gemaakt Nieuwe aflevering gtst gekeken Ondertussen nog een woordzoekertje afgemaakt Toen gaan slapen Toch bedankt voor het ontbijt
17 jul 2024 om 1:25 Ondanks de zomerfeesten ongelofelijk snelle bezorging en heel vriendelijk! Dit heeft mijn avond echt gemaakt. Het eten was goed warm (lees heet) en alles zat erbij. Dit was 10/10. Dankjewel voor de moeite en klantvriendelijkheid :)
11 jul 2024 om 15:28 Duurde heel lang voordat het er was, dus had geen zin meer, want ging al slapen.
11 jul 2024 om 5:40 2 uur gewacht op de bestelling!! Nooit meer!
11 jul 2024 om 4:11 Ik heb echt genoten van mijn kapsalon complimenten aan de Chef Dankjewel.
8 jul 2024 om 14:26 De kapsalon was erg lekker
28 jun 2024 om 4:00 Kk slecht heb om een uur besteld man komt aan om half 4 aan kakken met koude friet en koude kapsalon en nog tegen me stoer doen aan de tel ja en nu hoebedoelje en nu deze cafetaria moet zwaar afgeschreven worden van thuisbezorgd geen respect